Ο Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Γιώργος Πισσάκας μας μιλάει για το ωραιότερο δώρο Χριστουγέννων που έλαβε ποτέ.

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΠΟΤΕ.

Το ωραιότερο δώρο που έλαβα ποτέ; Δεν θα έλεγα ότι έχω μια εύκολη απάντηση προσπαθώντας να ξεχωρίσω το ωραιότερο. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις στα δώρα ανάλογα με την περίοδο που τα δέχεσαι...Σε περίοδο πιο παιδική, πιο εφηβική ή πιο ενήλικη...Όμως θα μείνω στην παιδική, μιας που τότε τα δώρα χαρακτηρίζουν την αναμονή για τον καινούριο χρόνο και χρωματίζουν έντονα τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τις χρωματίζουν με έντονο κόκκινο όπως ήταν και το χρώμα του πρώτου αυτοκινήτου μου...που με περίμενε, με θαυματουργό τρόπο παρκαρισμένο, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο(φυσικά χάρη στην οδηγική δεινότητα του μπαμπά).

Δεν θα σας πω τίποτα άλλο αλλά μπορείτε να δείτε όλα τα συναισθήματα που ζωγραφίζονται στο πρόσωπο μου...οδηγώντας το!!!

Γιώργος Πισσάκας 

Ο Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Γιώργος Πισσάκας στον Δέκατο Τέταρτο.