ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ

ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ. Ένας χειροποίητος παράδεισος.

Σε έναν ήσυχο δρόμο στα Καλύβια Αττικής, μέσα σε έναν κατάφυτο κήπο, το ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της τέχνης.

Η Γωγώ και ο Γαβρίλος, ιδιοκτήτες του χώρου, έχουν δημιουργήσει έναν πραγματικό παράδεισο πολιτισμού για όλους τους επισκέπτες. 

Στον μοναδικό χώρο τους αισθάνεσαι πραγματικά σαν στο σπίτι σου. Φιλόξενοι και ευγενικοί, πολιτισμένοι και δημιουργικοί, με μεράκι και αγάπη για την τέχνη. Μέσα στο γλυκό τους καταφύγιο βρίσκονται μικροί πολύτιμοι θησαυροί. Ο Γαβρίλος, ο πιο στενός συνεργάτης του αείμνηστου Γιάννη Γαίτη  έχει να σου πει πολλές ιστορίες ανάμεσα σε μοναδικά έργα του σπουδαίου μας ζωγράφου. 

Μαζί με την Γωγώ έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικά αλλιώτικο Art-Shop όπου μπορεί κάποιος να αποκτήσει σε προσιτές τιμές πολλές δημιουργίες...

Χειροποίητα κοσμήματα, πολλαπλά έργα τέχνης, μοναδικά γλυπτά, πρωτότυπα γούρια, ξεχωριστά αντικείμενα τέχνης, σπάνιες μεταξοτυπίες και πολλά άλλα...

Επίσης μπορεί κάποιος να αγοράσει τις υπέροχες μάσκες προστασίας, στις οποίες είναι τυπωμένα έργα σημαντικών δημιουργών(Γαίτης/Ακριθάκης/Βαρώτσος/Μανουσάκης/κ.α).

➡️Το ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ διαθέτει επίσης και μια μοναδική γκαλερί, η οποία φιλοξενεί εκθέσεις δημιουργών. Ο Γαβρίλος και η Γωγώ θα σε ξεναγήσουν σε πολλά και ενδιαφέροντα...Σίγουρα κρύβουν πολλές εκπλήξεις...Προσωπικά κάθε φορά που επισκέπτομαι το καταφύγιο τους, ανακαλύπτω και καινούρια πράγματα...

Μυστικά πανέμορφα μονοπάτια σε βγάζουν σε "ξέφωτα" ομορφιάς και το πολύτιμο καταφύγιο τους στα Καλύβια αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για όλους. 

Αξίζει να το επισκεφτείτε...

Γιάννης Γούνας

 

 

Ο κήπος του ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Ο Γαβρίλος με την Λορέττα Γαίτη και τις υπέροχες μάσκες του ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ με σχέδιο του σπουδαίου μας ζωγράφου. Ανακαλύψτε τες!

ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ

Το ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ διαθέτει ένα ξεχωριστό Art-Shop, γκαλερί η οποία φιλοξενεί εκθέσεις εικαστικών, αλλά και χώρους όπου ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να ανακαλύψει ξεχωριστές και σπάνιες δημιουργίες γνωστών εικαστικών.

 

➡️ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ🎨🎁

📍ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΓΚΙΝΗ 5, ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

📞2299301466

Σε μια από τις γωνιές του ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Art-Shop ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Art-Shop ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Η Γωγώ, ιδιοκτήτρια του ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ με T-Shirt και μάσκα, αποκλειστικές δημιουργίες του ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Art can save your life/ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ

Ένα ξεχωριστό project του ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ είναι οι συλλεκτικές μάσκες προστασίας φιλοτεχνημένες με έργα σπουδαίων εικαστικών. 

Με το πανανθρώπινο σύνθημα "ART CAN SAVE YOUR LIFE", το ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ δημιουργεί ξεχωριστές μάσκες(πραγματικά έργα τέχνης) με έργα πολλών σημαντικών εικαστικών( Γιάννης Γαίτης/Αλέξης Ακριθάκης/Μιχάλης Μανουσάκης/Κώστας Βαρώτσος/Άγγελος Παπαδημητρίου/κ.α).

Μάσκα του Γιάννη Γαίτη που θα βρείτε στο ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Μάσκα του Μιχάλη Μανουσάκη που θα βρείτε στο ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ/Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα με την υπογραφή γνωστών δημιουργών.

Το ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ ξεχωρίζει για τα πρότυπα και σπάνια κοσμήματα από γνωστούς δημιουργούς. Ανακαλύψτε υπέροχες δημιουργίες για εσάς και τους φίλους σας σε προσιτές τιμές. 

 

Μοναδικά κοσμήματα του Βασίλη Μόραλη στο ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Χειροποίητα κοσμήματα της Αλεξάνδρας Τσουκαλά στο ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Κοσμήματα της Μαριέλας Ρίζου στο ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ/ Δώρα τέχνης

Στο Art-Shop του ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ μπορείς να βρεις όλες τις εποχές του χρόνου πολύτιμα δώρα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Γούρια και πολλαπλά αντικείμενα τέχνης, μικρά γλυπτά, πανέμορφα κεραμικά και πολλά άλλα δώρα σε τιμές προσιτές και για 

Πανδαισία χρωμάτων! Γούρια και κοσμήματα στο ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Κεραμικό του Νίκου Σκλαβενίτη στο ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Art-Shop ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΙΤΗΣ. ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Ο Γιάννης Γούνας(ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ) στο ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.