Ο ποιητής Βαγγέλης Χρόνης απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Ο Ακτινοθεραπευτής-Ογκολογος και αντιπρόεδρος της ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Γιώργος Πισσάκας απαντάει στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Ο στιχουργός και διευθυντής του ΜΕΝΤΑ 88 Νίκος Μωραΐτης απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Ο Καθηγητής Παθολογίας-Ογκολογίας και διευθυντής της κλινικής Covid-19 του νοσοκομείου Σωτηρία Κώστας Συρίγος απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Ο εικαστικός Θανάσης Λάλας απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Ο συνθέτης Στέφανος Κορκολής απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Ο πεζογράφος και θεατρικός συγγραφέας Γιώργος Μανιώτης απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Σοφία Φιλιππίδου απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Η Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών του Σύριζα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.

Ο Ενδοκρινολόγος Πάνος Νικολόπουλος απαντά στο ερωτηματολόγιο του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην σελίδα του ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ στο Facebook Δέκατος Τέταρτος.